Lespakket “Zeil-vertrouwen”.


Focus op : Zelfvertrouwen en het Ontmoeten van Nieuwe Mensen

Welkom bij ons overzichtelijke lespakket voor basisscholen: “Zelfvertrouwen en het Ontmoeten van Nieuwe Mensen”. Dit speelse en educatieve pakket is ontworpen om kinderen van 4-6 jaar op een inspirerende manier te laten kennismaken met zelfvertrouwen, vriendschap en het ontdekken van eigen talenten.

Inclusief in het pakket:

Boek: “Kapitein Mo en Co – De Drie Kleuren Pet” Een prachtig geïllustreerd boek dat het verhaal van Kapitein Mo en Co vertelt, waarin zelfvertrouwen en het ontmoeten van nieuwe mensen centraal staan.
Lesprogramma: Een uitgebreid lesprogramma van 40 minuten met interactieve activiteiten om het verhaal van Kapitein Mo en Co tot leven te brengen.
Knutselmaterialen:
Kleurrijke kleurplaat en knutselmaterialen om de kinderen hun eigen kleurrijke pet te laten maken, geïnspireerd op het verhaal.Ondersteunende materialen: Afbeeldingen en illustraties uit het boek om de lessen visueel te ondersteunen.
Speciale les van schrijver Mo Hersi: Als bijzondere toevoeging komt Mo Hersi persoonlijk lesgeven op de school, waarbij hij de kinderen motiveert om zelfvertrouwen te ontdekken en open te staan voor nieuwe vriendschappen.

Dit complete pakket kan eenvoudig digitaal worden doorgestuurd naar basisscholen, zodat zij gemakkelijk toegang hebben tot alle materialen en de lesplannen kunnen integreren in hun curriculum. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand contactformulier om dit lespakket te boeken voor jouw school en samen een wereld van zelfvertrouwen en vriendschap te creëren met Kapitein Mo en Co!

Naam(Vereist)
Maak een keuze(Vereist)
Heb je een vraag, stel hem gerust.

Kapitein Mo en Co is een boek en productie van Mo Hersi.